Şumudică a răbufnit! "De ce nu e suspendat bibeloul naţional?" - LOOKPLUS
Şumudică a răbufnit! „De ce nu e suspendat bibeloul naţional?”

Şumudică a răbufnit! „De ce nu e suspendat bibeloul naţional?”

Chiar dacă Astra a obţinut doar o remiză în faţa Pandurilor, Marius Şumudică nu crede că elevii săi şi-au redus şansele la câştigarea titlului.

„Am câștigat un punct, am jucat cu o echipă bună, o echipă bine așezată în teren. Ne-au pus probleme. E greu să gestionezi probleme de acest gen. Eu sunt mulțumit de punctul câștigat. Sunt pe primul loc. Dacă voi câștiga cu Viitorul, voi avea două rezultate la meciul cu Steaua, adică egal și victorie. Arbitrajul a fost ok, îi felicit pe cei 3 arbitri. Pandurii a avut două zile de odihnă în plus. Eșecul cu Steaua i-a înrăit și i-a unit puțin. Eram sigur că vom avea probleme din punct de fizic. Noi nu avem alte posibilități de recuperare în afară de calciu și magneziu. Suntem acolo unde trebuie să fim. Până în momentul de față suntem în grafic”, a declarat Şumudică la Look TV.

„De ce nu e suspendat bibeloul naţional?”

Tehnicianul Astrei s-a arătat nemulţumit de faptul că Nicuşor Stanciu a scăpat nepedepsit, după ce le-a arătat semne obscene fanilor la finalul meciului cu Pandurii. „Cu siguranță, voi fi suspendat mâine de către Comisia de Disciplină din cauza acestor gesturi. Bibeloul nostru naţional, viitorul fotbalului românesc, Stanciu, a făcut aceleași gesturi și văd că n-a fost chemat. Săpunaru când a arătat un semn imediat a fost suspendat, în timp ce viitorul număr 10 al naţionalei trebuie protejat, e un bun naţional, el poate să arate ce vrea fanilor”, a răbufnit Şumi.

5 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: