3x3! Ganea, invincibil pe banca Voluntariului! Ilfovenii sunt de neoprit sub bagheta "Ganezului" - LOOKPLUS
3×3! Ganea, invincibil pe banca Voluntariului! Ilfovenii sunt de neoprit sub bagheta „Ganezului”

3×3! Ganea, invincibil pe banca Voluntariului! Ilfovenii sunt de neoprit sub bagheta „Ganezului”

FC Voluntari a înregistrat trei victorii consecutive în mandatul lui Ionel Ganea. Ultima victimă a nou-promovatei a fost Concordia Chiajna, echipă care a cedat cu 1-2. 

Meci încrâncenat la Chiajna. Ameninţate cu retrogradarea, Concordia şi Voluntari aveau nevoie disperată de o victorie pentru a porni cu şanse reale în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gazdele au început mai bine meciul şi puteau deschide scorul prin Garcia (’10) şi Obodo (’18), care au ratat din poziţii foarte bune. Oaspeţii au replicat prin Barna (’31) şi Rus (’37), primul irosind o şansă uriaşă de gol. Cel care a spart gheaţa a fost Ţîru. Fundaşul a reluat imparabil cu capul, din interiorul careului (’41).

Finalul primei reprize a fost unul de coşmar pentru Bornescu. Goalkeeper-ul a suferit o ruptură musculară în prelungiri, fiind schimbat cu Balauru (’45+1). FC Voluntari a fost privată de un penalty în ultimele secvenţe ale primului act, după un fault clar al lui Odibe asupra lui Voduţ (’45+5). Deşi a fost aproape de fază, Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue! Centralul nu a ezitat, însă, să arate punctul cu var pentru gazde. Pena a căzut uşor în careu după un duel cu Filipov, iar Kovacs a dictat lovitură de pedeapsă pentru formaţia pregătită de Adi Falub (’53). Aflat la primul său meci în tricoul Chiajnei, Milevskyi a executat fără probleme penalty-ul şi a restabilit astfel egalitatea pe tabelă (’54).

Voluntariul a dat lovitura pe final de meci. Achim a reluat în plasă, după ce a profitat de o apărare visătoare a Concordiei (’86). Mijlocaşul oaspeţilor şi-a lăsat, însă, echipa în inferioritate numerică după numai un minut! Gazdele au căutat golul egalizator, în zadar însă. Mai mult, Voluntariul putea primi un penalty în prelungirile partidei, după ce Chitoşcă a fost tras de tricou de Bărboianu, dar Kovacs a închis ochii şi de această dată (’90+2).

28 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: