3 jucători, OUT de la Steaua după ruşinea de la Mioveni! Anunţul lui Becali - LOOKPLUS
3 jucători, OUT de la Steaua după ruşinea de la Mioveni! Anunţul lui Becali

3 jucători, OUT de la Steaua după ruşinea de la Mioveni! Anunţul lui Becali

Gigi Becali nu este supărat pe Reghe după ruşinea de la Mioveni. Cu toate că Steaua joacă extrem de slab în ultima vreme, latifundiarul rămâne un optimist incurabil.

„Nu sunt supărat după acest meci, Cupa nu e un obiectiv atât de important. Am jucat slab, dar să vedem în viitor. Țelul meu e accederea în grupele Ligii Campionilor sau în Europa League”, a punctat patronul Stelei.

În urma evoluţiilor din ultima perioadă, Ovidiu Popescu a devenit jucătorul favorit al lui Becali: „Nu avem atacant, vom aduce doi în iarnă. Unul e Alibec, al doilea e ca şi făcut. Mai aducem 4-5 jucători, de aceea nu sunt supărat. Am nevoie de doi jucători care să dribleze. Degeaba pasăm dacă nu marcăm. Cel mai mult îmi place de Ovidiu Popescu, a confirmat pe toate posturile. Şi De Amorim e un jucător care va confirma 100%, deşi nu a făcut-o în totalitate până acum”.

Amuzat, omul de fotbal a mai făcut o dezvăluire de ultim moment. Golubovic vrea să plece de la Steaua, dar cere bani pentru acest lucru. „Aganovic, Golubovic, Popescu fundaşul, pe ei vreau să-i dau. Pe Boldrin şi De Amorim vreau să-i ţin. Golubovic mi-a spus că vrea să plece, dar a cerut banii până la finalul contractului”, a mărturisit Becali, cu zâmbetul pe buze, la Sport.ro.

14 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: