Zbor cu surprize, pentru un pasager din Bistrița (VIDEO) - LOOKPLUS
Zbor cu surprize, pentru un pasager din Bistrița (VIDEO)

Zbor cu surprize, pentru un pasager din Bistrița (VIDEO)

A fost așteptat pe aeroport cu flori, cadouri și tort. Nu este vorba despre vreo celebritate, ci despre un cetățean anonim care a avut norocul să fie pasagerul cu numărul 1 milion pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca. Bărbatul se întorcea de la Munchen și se aștepta să fie primit în țară doar de familia lui.

Lorand Szasz a fost vedeta de ieri a Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca. Toate camerele de luat vederi, blitzurile fotografilor, dar și conducerea instituției, l-au așteptat cu sufletul la gură să coboare din avion. Totul pentru că a fost pasagerul cu numărul 1 milion al aeroportului.

Bărbatului, de origine din Bistrița Năsăud, nu i-a venit să creadă când a văzut că este primit mai ceva ca o vedetă. Când s-a îmbarcat în Germania nu își imagina că la coborâre va fi întâmpinat de alte persoane decât de familia sa.

Acesta a primit câteva cadouri, dar și o călătorie gratuită cu avionul oriunde în Europa.

Primul cadou a fost un voucher de cumpărături, în valoare de 150 de euro, dar și un card de cumpărături prin care are reduceri de 10% în aeroportul din Munchen, dar și o sacoșă frumoasă pentru shopping.

Nu doar pasagerul cu numărul 1 milion a fost primit cu felicitări pe aeroport, ci și cei care au ratat la mustață această onoare, respectiv numerele 999.999 şi 1.000.001. Aceștia au primit câte un buchet de flori, dar și vouchere.

Până la sfârșitul anului 2014, conducerea Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj speră să atingă în jur de 1.150.000 de pasageri.

 

6 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca