Wesley e erou la Iaşi. Brazilianul a adus prima victorie a sezonului (VIDEO) - LOOKPLUS
Wesley e erou la Iaşi. Brazilianul a adus prima victorie a sezonului (VIDEO)

Wesley e erou la Iaşi. Brazilianul a adus prima victorie a sezonului (VIDEO)

CSMS Iaşi a învins pe Rapid, în Giuleşti, scor 1-0 şi a obţinut prima victorie din acest sezon. Wesley a marcat singurul gol al meciului, din lovitură de la 11 metri, iar moldovenii au scăpat de ultimul loc din clasament.

Trupa lui Nicolo Napoli nu a irosit nicio secundă şi i-a luat tare pe rapidişti, din start. Onduku şi Ţigănaşu au ratat două mari ocazii în primele 40 de secunde. Nigerianul a scăpat singur cu Bornescu, dar a şutat în goal-keeperul Rapidului. Pe urmărire, nici Ţigănaşu nu a fost mai precis. În minutul 5 a ieşit la rampă şi Wesley Lopez. A ridiculizat apărarea adversă, dar nu l-a putut învinge pe Bornescu. Brazilianul şi-a trecut, în cele din urmă, numele pe lista marcatorilor, în minutul 28. Plămadă a obţinut un penalty, pe care Wesley l-a transformat în stil de mare campion. Trupa lui Marian Rada nu a abandonat lupta şi a fost aproape de egalare, câteva minute mai târziu. Rui Miguel a şutat de la 18 metri, dar mingea a ocolit vinclul porţii lui Grahovac, iar gazdele nu şi-au mai trecut în cont nicio ocazie până la pauză.

Startul reprizei secunde i-a avut în prim plan tot pe moldoveni. Vitezistul Onduku i-a pus la grea încercare pe fundaşii adverşi. A trecut de doi adversari şi a şutat la firul ierbii, dar Bornescu a salvat. Giuleştenii au urcat tot mai mult în atac, iar asta le-a permis oaspeţilor să fie tot mai ameninţători. În minutul 64, Florin Călin a ratat egalarea, după ce a şutat pe lângă, iar pe contraatac, ieşenii puteau da lovitura, dar Ciucur a şutat în plasa laterală. Wesley putea închide meciul în minutul 88, dar a ratat ca în curtea şcolii, o lovitură de la 11 metri. Mera l-a faultat în careu pe Ciucur, iar Sebastian Colţescu nu a stat pe gânduri. I-a acordat al doilea cartonaş galben fundaşului rapidist şi a indicat punctul cu var. Wesley a încercat să fie erou, dar a şutat lamentabil, peste poartă. Ratarea putea să îi coste victoria pe moldoveni, dacă rapidiştii ar fi transformat în gol ocaziile din minutele de prelungire, dar în cele din urmă au plecat cu toate cele trei puncte din Giuleşti.

4 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca