Wellington, ”rege neîncoronat” în top 5 ratări. Cine s-a mai înscris pe listă (VIDEO) - LOOKPLUS
Wellington, ”rege neîncoronat” în top 5 ratări. Cine s-a mai înscris pe listă (VIDEO)

Wellington, ”rege neîncoronat” în top 5 ratări. Cine s-a mai înscris pe listă (VIDEO)

Etapa a 13-a a adus din nou goluri de pus în ramă, dar și ratări la limita dintre penibil și comic. Cifra 13 a fost cu ghinion pentru unii, care nu au reușit să concretizeze ocazii clare ca lumina zilei, iar în unele cazuri aceasta a costat chiar puncte.

1. Wellington Carlos da Silva a fost eroul negativ al Chiajnei în deplasarea de la Târgu Jiu, unde ilfovenii au smuls o remiză (1-1). Concordia ar fi putut chiar să dea lovitura dacă fotbalistul al cărui nume duce cu gândul la celebrul duce de Wellington, cel care i-a dat lovitura de grație lui Napoleon, ar fi reușit să dea gol de la 2 metri cu poarta goală în față.

2. Iașiul lui Napoli a reușit prima victorie, 1-0 pe terenul Rapidului, dar moldovenii au avut momente în care au tremurat serios. Wesley a înscris golul victoriei, dar a ratat și un penalty, după o execuție penibilă.

3. Turul ediției de campionat 2014-2015 i-a aparținut fără doar și poate lui Claudiu Keșeru, atacantul care a impresionat prin execuțiile sale, dar și printr-un simț deosebit al golului. Totuși, fotbalistul originar din Bihor și-a făcut loc și în top 5 ratări, după ce a irosit o situație imensă în derby-ul cu Dinamo.

4. Mirko Ivanovski a fost înger și demon în CFR – FC Brașov, meci încheiat surprinzător cu victoria ”stegarilor”. Macedoneanul a scos un penalty pentru echipa sa, dar a provocat altul, din care ”vișiniii” au fost egalați. Și pentru ca tacâmul să fie complet, Ivanovski a fost autorul unor ratări uriașe, ultima și cea mai mare dintre ele chiar pe finalul partidei.

5. Petrolul nu a reușit să profite de eșecul CFR-ului și să treacă pe locul doi, după ce a remizat surprinzător, cu ultima clasată, Oțelul, chiar pe ”Ilie Oană” (0-0). Ipsa le-ar fi putut aduce cele 3 puncte ”lupilor”, dar a ratat uluitor la o fază la care portarul Hotoboc a fost eroul moldovenilor.

5 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca