Vrei să fii iubitul lui Halep? Ce calități ar trebui să ai pentru a-i cuceri inima - LOOKPLUS
Vrei să fii iubitul lui Halep? Ce calități ar trebui să ai pentru a-i cuceri inima

Vrei să fii iubitul lui Halep? Ce calități ar trebui să ai pentru a-i cuceri inima

Simona Halep a vorbit despre viața ei personală într-un interviu acordat revistei The One. Tenismena din Constanța își dorește să-și întemeieze o familie, cu mulți copii, după ce își va încheia cariera sportivă.

„Acum, când călătoresc foarte mult, îmi place să spun că, după ce-mi voi încheia cariera de jucătoare, vreau să-mi fac o familie şi să stau cu copiii”, a mărturisit Halep pentru The One.

În prezent, Simona nu are iubit, dar știe ce calități ar trebui să aibă viitorul ei soț. „La aromâni, toţi se ştiu între ei, nu suntem mulţi, dar suntem apropiaţi. Avem obiceiuri la care ţinem. O nuntă durează patru zile. Sunt şi alte petreceri cu foc, la care dansezi toată noaptea. Eu merg rar, dar mereu dansez până în zori; sunt tot felul de hore, tradiţii pe care trebuie să le respecţi. Îmi place totul acolo, mă simt bine cu ei, ne ajutăm între noi. Aşa am fost crescută şi sper să nu mă schimb, chiar dacă nu mai trăiesc printre aromâni. Vreau să ţin de aceste tradiţii şi chiar mi-aş dori să mă căsătoresc cu un aromân. Cum îmi va fi norocul, indiferent de ce va fi, primează să fiu fericită şi să mă căsătoresc pentru că iubesc şi sunt iubită”, a punctat Simona.

„Nu îmi cumpăr haine foarte scumpe

Halep a mărturisit că e înnebunită după shopping. „De cele mai multe ori, nu am timp să vizitez oraşele în care joc. Mă relaxez la o plimbare, la un mall, întotdeauna îmi fac timp să merg la magazine. Nu exagerez cu hainele, dar îmi cumpăr tot ce-mi place, deşi nu îmi iau piese foarte scumpe. Cumpăr, dar fără să exagerez”, a dezvăluit tenismena.

S-a despărțit de Fissette

Simona a obținut rezultate remarcabile în acest an sub îndrumarea lui Wim Fissette. Românca a reușit să încheie anul pe locul 3 WTA, după Serena Williams și Maria Sharapova. Colaborarea dintre cei doi s-a încheiat însă după Turneul Campioanelor, unde constănțeanca a jucat finala. „Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun și frumos. Îi mulțumesc și îi doresc succes în continuare”, a scris Halep pe pagina sa de Facebook.

6 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca