Vom plăti scump eliminarea! Ce se întâmplă în topul coeficienților - LOOKPLUS
Vom plăti scump eliminarea! Ce se întâmplă în topul coeficienților

Vom plăti scump eliminarea! Ce se întâmplă în topul coeficienților

Înfrângerea Astrei de la Salzburg, coroborată cu eliminarea Stelei încă din faza grupelor Europa League, vor fi scump plătite de către fotbalul românesc. Austria este la un pas să ne depășească la coeficienți, ceea ce ar însemna că rămânem cu o singură echipă în Liga Campionilor.

România se află pe locul 15 în acest moment în topul coeficienților UEFA, acesta fiind ultimul care asigură două echipe în preliminariile Champions League. Cel mai grav pentru noi este că următoarea clasată, Austria, are toate șansele să ne depășească și să trimită ea două echipe în cea mai prestigioasă competiție europeană. Ambele țări au început cu patru echipe această ediție a cupelor europene, dar Astra și Steaua au fost eliminate din grupele Europa League, iar România a rămas fără nicio reprezentantă.

Austria o mai are pe RB Salzburg, care va fi cap de serie la tragerea la sorți pentru șaisprezecimi, care va avea loc luni la Nyon și are traseu favorabil pentru a mai accede un tur. Dacă echipa din orașul lui Mozart va obține o victorie și un egal, deja Austria urcă pe locul 15 și soarta României este pecetluită. Și în acest sezon, Steaua a contribuit cel mai mult la clasamentul coeficientilor, cu 6 puncte, urmată de Astra, cu 4, și Petrolul și CFR Cluj, câte două puncte.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca