Viitorul sună bine pentru Halep! Ion Ţiriac este managerul Simonei - LOOKPLUS
Viitorul sună bine pentru Halep! Ion Ţiriac este managerul Simonei

Viitorul sună bine pentru Halep! Ion Ţiriac este managerul Simonei

Chiar dacă nu mai are programate turnee în acest an, Simona Halep nu pierde timpul. Jucătoarea de 23 de ani a obţinut în ultimul timp mai multe contracte de sponsorizare, cel mai recent fiind cu firma de echipament sportiv Adidas.

După Turneul Campioanelor de la Singapore, Halep s-a relaxat într-o vacanţă la Madrid. Conform cotidianului Adevărul, Simona a ales destinaţia deoarece este oraşul de reşedinţă a „protectorului” Ion Ţiriac. Omul de afaceri şi-a manifestat susţinerea faţă de constănţeancă de câte ori a avut ocazia şi a ajutat-o să obţină mai multe contracte, ba mai mult, în septembrie i-a făcut cadou un bolid în valoare de peste 100.000 de euro.

“La doar două zile după finala Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep s-a urcat într-un avion cu destinaţia Madrid. Este oraşul-reşedinţă al lui Ţiriac, atunci când vine vorba de manifestări sportive, fostul tenismen fiind şi “patronul” puternicului turneu din capitala Spaniei. La Madrid, Halep a participat la o şedinţă foto pentru Adidas şi a primit un tricou de la clubul Real. Apoi, Simona a plecat la Paris, împreună cu Ion Ţiriac. Cei doi au urmărit un meci din semifinalele turneului din capitala Franţei, câştigat de Novak Djokovici în faţa lui Kei Nishikori”, notează sursa citată.

4 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca