Viitorul demolează Oţelul. Fosta campioană e pe ultimul loc (VIDEO) - LOOKPLUS
Viitorul demolează Oţelul. Fosta campioană e pe ultimul loc (VIDEO)

Viitorul demolează Oţelul. Fosta campioană e pe ultimul loc (VIDEO)

Viitorul lui Hagi a învins cu 3-0 pe Oţelul Galaţi, pe teren propriu, în etapa a 11-a a Ligii I. Bonilla a reușit o „dublă”, iar trupa „regelui” a scăpat de locurile retrogradabile.

Atât Viitorul, cât şi Oţelul au jucat destul de precaut în primele 20 de minute, astfel că ocaziile au lipsit. Prima şansă le-a aparţinut oaspeţilor. Cernat l-a servit pe Popa, iar acesta a şutat la colţul lung, dar Buzbuchi a respins spectaculos. Lucrurile s-au complicat pentru oaspeţi în minutul 31. Cucu a faultat în careu, a primit al doilea galben şi a fost eliminat, iar Mitrea a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri. La ultima fază a primei reprize, gazdele şi-au dublat avantajul. Andelkovic a centrat din dreapta, iar Bonilla, din plonjon, a înscris în poarta lui Hotoboc.

Începutul reprizei secunde a aparţinut tot trupei lui Hagi, în vreme ce fosta campioană a resimţit pierderea lui Cucu şi nu a mai contat în atac. Boban Nikolov a fost aproape de a înscrie şi el în minutul 62. A şutat din interiorul careului, dar Hotoboc a respins, in extremis. În cele din urmă, gazdele au înscris şi golul cu numărul trei. Bonilla a reuşit „dubla” în minutul 70, după ce a fost servit perfect de Benzar. Oţelul Galaţi a ajuns după înfrângerea de la Chiajna pe ultimul loc al clasamentului.

18 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca