Viitorul a surclasat-o pe Steaua! Tamaș, eliminat după un fault golănesc!

Viitorul a surclasat-o pe Steaua! Tamaș, eliminat după un fault golănesc!

Viitorul a surclasat-o pe Steaua, scor 3-1, și a revenit pe primul loc cu 30 de puncte.

Prima ocazie importantă a partidei a aparținut steliștilor. Tănase a șutat cu efect, din afara careului, mingea trecând puțin peste transversală (‘9). Gazdele au replicat prin Coman, care a executat periculos o lovitură liberă de la 22 de metri (’11).

Vicecampioana și-a complicat misiunea în minutul 17, după ce Tamaș a văzut direct cartonașul roșu pentru o intrare dură asupra lui Purece! Chiar și cu un om în minus, elevii lui Reghe puteau deschide scorul prin Momcilovic, care nu a reușit să reia în poartă din doar câțiva metri (’30). A urmat un moment controversat. Bălașa l-a scăpat din marcaj pe Coman, pe care l-a tras de tricou în careu, dar Hațegan a lăsat jocul să continue (’42)! La reluare, Muniru a trimis alături cu capul, după o centrare a lui Tănase (’43). Ovidiu Popescu a executat parșiv o lovitură liberă de la distanță, Rîmniceanu respingând cu greu în corner (’45+3).

A doua repriză a fost una de coșmar pentru steliști. Puștii lui Hagi au defilat pe teren, profitând și de greșelile în lanț ale vicecampionilor. Coman a dezghețat tabela, după ce l-a executat cu sânge rece pe Niță, la o fază la care Bălașa și Enache au trecut pe lângă balon (’47). Morar a dublat avantajul pentru echipa sa, cu un șut din unghi, la colțul scurt (’57). Niță, poziționat greșit, a fost fără replică la execuția atacantului!

Reghe a forțat și cu Gnohere, care a fost aproape de gol după doar câteva minute de la introducerea sa pe teren. Francezul a trimis cu capul puțin peste, după un un-doi cu Enache (’61). Casap a dus scorul la 3-0, cu un șut din afara careului, minge pe care Niță putea să o pareze (’74).

Alibec a redus din handicap în minutul 80, transformând impecabil o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Atacantul Stelei a avut golul în bocanc și în prelungiri, dar Rîmniceanu a avut o intervenție excelentă (’90+1). Chițu a semnat o ocazie uriașă, ratând singur cu Niță (’90+3). Morar a fost și el aproape de „dublă”, din lovitură liberă, dar Niță a parat șutul său (’90+4). Nu a contat însă. Scor final 3-1!

18 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca