Viitor sumbru! România s-a chinuit cu Zimbru Chişinău. Hora a marcat în secunda 28, iar Alibec a ratat un penalty!

Viitor sumbru! România s-a chinuit cu Zimbru Chişinău. Hora a marcat în secunda 28, iar Alibec a ratat un penalty!

Sursa foto: frf.ro

Fără stelişti în lot, România s-a chinuit teribil cu Zimbru Chişinău. Tricolorii s-au impus abia cu 1-0, printr-un gol marcat de Hora în startul partidei.

Fotbalistul Pandurilor a punctat în secunda 28, după ce a profitat de o eroare în apărarea moldovenilor. Hora a fost aproape de „dublă” spre finalul primei părţi, când a reluat cu capul puţin peste (’35). De la Zimbru s-au remarcat Talles (’22) şi Helio (’25), care au irosit ocazii uriaşe la buturile apărate de Lung Jr.

România a jucat modest şi în actul secund, permiţând astfel moldovenilor să-şi creeze o nouă şansă de gol, după o fază confuză în careul nostru (’62). Elevii lui Anghel Iordănescu s-au trezit pe finalul meciului, când Alibec a ratat o lovitură de la 11 metri, obţinută tot de el. Atacantul Astrei a şutat în bară de la punctul cu var (’79)!

Găman s-a accidentat

Deşi a început ca titular, Valerică Găman a fost nevoit să părăsească terenul de joc după doar o jumătate de oră. Fundaşul dorit de Steaua a acuzat probleme medicale şi a fost înlocuit cu Hodorogea, pentru a nu risca o accidentare şi mai gravă.

Echipa de start a României: Lung Jr. – Benzar, Găman, Săpunaru (cpt.), Vătăjelu – Ropotan, Nedelcearu – Rotariu, Răduț – Fl. Tănase – Hora; Rezerve: Balauru, Buzbuchi – Mateiu, Alibec, Ivan, Păun, Nedelcu, Filip, Hodorogea, Enache.

2 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca