VIDEO+FOTO Adi Popa, luat la întrebări de englezi. Cum îl caracterizează antrenorul lui Reading

VIDEO+FOTO Adi Popa, luat la întrebări de englezi. Cum îl caracterizează antrenorul lui Reading

Adi Popa a fost prezentat oficial la Reading. Mijlocașul a semnat un contract valabil până în 2020 cu ocupanta locului 3 în Championship.

Britanicii au plătit 600.000 de euro pentru fostul stelist, care va purta tricoul cu numărul 25 la noua sa echipă. Englezii sunt bucuroși de alegerea făcută. „Adrian este un jucător cu un potenţial enorm, care a jucat la un nivel înalt în România şi în Europa. E un fotbalist experimentat, rapid, o ameninţare continuă pentru adversari. E bun cu mingea la picior şi poate juca atât pe stânga, cât şi pe dreapta, dar şi într-o linie de atac formată din doi jucători”, l-a lăudat Jaap Stam, antrenorul lui Reading, pe Adi Popa.

Adi Popa a ajuns la Steaua în 2012, de la Concordia Chiajna, în schimbul sumei de 500.000 de euro. 210 meciuri, 25 de goluri și 46 de pase decisive a strâns mijlocașul în tricoul roș-albastru. 3 titluri, o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii a câștigat fotbalistul cu trupa lui Gigi Becali.

„Am avut oferte şi din alte părţi, inclusiv din Spania, însă mi-am dorit enorm să joc în Anglia. Consider că mi se potriveşte cel mai bine acest ritm, cu meciuri la trei zile, şi îmi place mult dârzenia cu care se dispută fiecare fază din meci. Am petrecut clipe minunate la Steaua, unde am câştigat şapte trofee în patru ani şi jumătate. Acum cred că a venit vremea să îmi demonstrez calităţile la Reading. Am aflat de interesul celor de aici în decembrie. Aveam deja oferte concrete din Spania, Grecia şi Italia, însă eu îmi doream un fotbal de intensitate, aşa cum îmi place mie. Am vorbit cu Tamaş înainte să accept oferta. Faptul că în Championship sunt multe partide nu mă deranjează, sunt obișnuit. Şi la Steaua am ajuns să avem în jur de 50 de partide pe sezon în toate competiţiile. Vreau să îi mulţumesc lui Jaap Stam pentru că m-a vrut mult la Reading”, a declarat Adi Popa pentru site-ul oficial al lui Reading.

30 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca