VIDEO Victorie muncită: România – Beroe Stara Zagora 2-1. Gol superb înscris de Alibec!

VIDEO Victorie muncită: România – Beroe Stara Zagora 2-1. Gol superb înscris de Alibec!

România a terminat cu o victorie stagiul de pregătire din Antalya. Elevii lui Anghel Iordănescu au câştigat cu 2-1 în faţa bulgarilor de la Beroe Stara Zagora.

Tricolorii puteau deschide scorul în minutul 8, prin Alibec, dar şutul atacantului a fost prins de portarul advers. Ivan a avut şi el golul în bocanc, însă a trimis puţin alături, din lateral dreapta (’13). Bulgarii şi-au arătat colţii abia pe la jumătatea primei reprize. Sarmov a căutat golul, însă mingea şutată de acesta a fost deviată în corner de către fundaşii României (’28). În faza imediat următoare, Delev a înscris pe jos din interiorul careului mare, după ce l-a driblat cu uşurinţă pe Găman (’31).

Tricolorii nu au resimţit, însă, şocul primirii golului şi au reuşit să egaleze după doar câteva minute. Alibec a înscris cu un şut plasat, la colţul lung, după o pasă excelentă a lui Răduţ (’35). Proaspăt intrat pe teren, Florin Tănase putea duce scorul la 2-1 în startul actului secund, dar portarul Makendzhiev s-a aflat la post (’47). Goalkeeper-ul lui Beroe s-a afirmat şi la lovitura de cap a lui Săpunaru (’65), însă a trebuit să se declare învins în faţa lui Ioan Hora. Fotbalistul orădean a trimis în plasă, după o greşeală în apărarea bulgarilor (’68). Tănase putea să se numere şi el pe lista marcatorilor, dar a ratat incredibil în faţa porţii adverse, după o acţiune superbă a lui Hora (’75).

Tricolorii au redus din turaţie spre finalul partidei, astfel că amicalul s-a încheiat cu victoria României, scor 2-1.

VEZI AICI GOLURILE PARTIDEI

Echipa de start a României: Buzbuchi -Enache, Găman, Săpunaru (cpt.), Vătăjelu – Mateiu, Ropotan – Ivan, Răduț, Păun -Alibec; Rezerve: Lung Jr., Balauru – Nedelcearu, Benzar, Fl. Tănase, Hora, Rotariu, Nedelcu, Filip, Hodorogea.

În primele două jocuri de verificare disputate în Antalya, România a obţinut două victorii: 1-0 cu Zimbru Chişinău şi 5-1 cu Torpedo Kutaisi.

6 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca