VIDEO Steaua, demolată de Ludogorets! Cosmin Moţi a lovit din nou!

VIDEO Steaua, demolată de Ludogorets! Cosmin Moţi a lovit din nou!

Steaua a pierdut fără drept de apel partida amicală disputată împotriva bulgarilor de la Ludogorets.

Laurenţiu Reghecampf a trimis în teren o echipă puternică, formată din ceea ce par a fi titularii Stelei din play-off: Niţă – Papp, Varela, Toşca, Momcilovic – Pintilii, Bourceanu – Popa, Chipciu, Hamroun – Marica.

Din păcate pentru campioni, bulgarii de la Ludogorets i-au adus cu picioarele pe pământ. Wanderson a avut şansa de a deschide scorul, dar a fost blocat de Papp (’12). Coşmarul „roş-albaştrilor”, Cosmin Moţi, a reuşit să înscrie un minut mai târziu, cu capul (’14). Steaua a făcut un meci slab şi nu şi-a creat nicio ocazie notabilă de poartă în prima repriză şi a fost taxată dur de adversar. Quixada a reuşit şi el să înscrie cu o torpilă de la 20 de metri (’40).

La pauză, antrenorul Reghecampf i-a scos de pe teren pe Bourceanu şi Chipciu şi i-a introdus pe Muniru şi Bawab, fără prea mare folos însă. Bulgarii s-au lăsat dominaţi, dar Steaua nu a părut capabilă de a pune în pericol real poarta „vulturilor”. Mai mult, Ludogorets a ratat încă o ocazie imensă în minutul 69! Quixada a scăpat singur cu portarul, dar a şutat milimetric pe lângă poartă. S-a terminat 3-0 pentru bulgari, după ce Tsvetelin Chunchukov a lovit decisiv în prelungiri (’90+1). Reghecampf aşteaptă meciurile amicale cu Djurgardens şi AS Trencin pentru a se revanşa faţă de fani.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI

31 ianuarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca