VIDEO Spectacolul din Grecia, pe Look PLUS. Atromitos – Xanthi Skoda, în direct la ora 19.30 - LOOKPLUS
VIDEO Spectacolul din Grecia, pe Look PLUS. Atromitos – Xanthi Skoda, în direct la ora 19.30

VIDEO Spectacolul din Grecia, pe Look PLUS. Atromitos – Xanthi Skoda, în direct la ora 19.30

Look PLUS vă oferă în fiecare etapă cele mai interesante meciuri din campionatul de fotbal al Greciei. Evoluțiile lui Raț și Goian și prestațiile echipei lui Răzvan Lucescu vor putea fi urmărite pe postul nostru, rundă de rundă. În această seară, balul va fi deschis de Atromitos Atena – Xanthi Skoda, la ora 19.30.

Când este vorba de fotbal, Grecia nu poate fi considerată destinație de vacanță. Chiar dacă la nivel de națională, fosta campioană a Europei traversează una dintre cele mai grele perioade, echipele de club au oferit mereu meciuri extrem de atractive. Panathinaikos și Olympiakos au fost mereu formații care au avut un cuvânt de greu în Europa, iar lor li se alătură Paok Salonic sau Asteras Tripolis.

Răzvan Raț și Dorin Goian sunt jucători de bază la formațiile lor și la echipa națională. În teren și în tribune, Superliga Greciei reprezintă un motiv excelent pentru a vă ține alături de televizoare. Echipa lui Răzvan Lucescu și Pantelis Kapetanos se vor duela la poalele Olimpului în Atromitos Atena – Xanti Skoda, în această seară, de la ora 19.30, pe Look PLUS.

29 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca