VIDEO Sparta Praga nu e de speriat! Steaua, șanse mari la calificarea în play-off-ul UCL

VIDEO Sparta Praga nu e de speriat! Steaua, șanse mari la calificarea în play-off-ul UCL

Steaua nu s-a speriat de Sparta Praga, cehii demonstrând că nu sunt o echipă de temut, iar elevii lui Reghecampf pornesc cu prima șansă la calificarea în play-off-ul Champions League, după 1-1 în deplasarea din Cehia.

Vicecampionii României au jucat curajos la Praga și au dominat prima jumătate de oră a partidei. Fundașii români s-au achitat perfect de sarcini, în timp ce portarul Niță a fost providențial în fața jucătorilor cehi. Cu toate acestea, Sparta a deschis scorul după un corner, profitând de o eroare a fotbaliștilor Stelei. Sural a trimis, perfect, cu capul din 10 metri (’35) și a declanșat fiesta pe Generali Arena. O fază controversată s-a petrecut în minutul 32, când Momcilovic a căzut în careu, dar arbitrul Daniel Siebert a lăsat jocul să continue.

Nemulțumiți de rezultat, steliștii au atacat furibund în repriza secundă și eforturile au fost răsplătite în minutul 75, când Nicușor Stanciu a egalat după o lovitură liberă executată perfect. S-a terminat 1-1 și Steaua pornește cu prima șansă la calificarea în play-off-ul Champions League.

60.000 de fani ai Stelei sunt așteptați în returul cu Sparta Praga, în tribunele Arenei Naționale, pentru a-și purta echipa favorită spre o calificare importantă în faza următoare a Ligii Campionilor.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLURILE, DAR ȘI ALTE FAZE IMPORTANTE ALE PARTIDEI

26 iulie 2016

Un comentariu To “VIDEO Sparta Praga nu e de speriat! Steaua, șanse mari la calificarea în play-off-ul UCL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca