VIDEO SENZAȚIONAL Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 joacă hora - LOOKPLUS
VIDEO SENZAȚIONAL Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 joacă hora

VIDEO SENZAȚIONAL Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 joacă hora

Alessandro Caparco, unul dintre cei mai buni stranieri din Liga I, a acceptat o provocare marca Look TV. Italianul din poarta lui CSMS Iași a îmbrăcat straie populare și a învățat să joace hora.

A îmbrăcat haine populare moldovenești și a intrat pe scenă în pași de danși. S-a descurcat excelent, la fel ca pe terenul de fotbal. Caparco nu a fost cu nimic mai prejos decât dansatorii profesioniști și a intrat la horă. „Antrenorul a fost foarte bun și am învățat destul de rapid. Și mi-a și plăcut sincer, m-am distrat și sper să mai facem din astea, chiar mi-a plăcut”, a spus italianul.

„Are potențial foarte mare și ca dansator și ca strigător și ca interpret. Oricum, îl așteptăm la cursurile noastre de dans popular”, a completat antrenorul care l-a inițiat în tainele dansului. În materie de preferințe culinare, Caparco este îndrăgostit de zacuscă și vinete. „Facem un mix acasă cu prietena mea, care este româncă. Paste cu zacuscă”, a spus fotbalistul, care la final le-a urat la mulți ani românilor de ziua lor.

1 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca