VIDEO Sarah Jessy Jones, artă colorată destinată femeilor puternice

VIDEO Sarah Jessy Jones, artă colorată destinată femeilor puternice

Sarah Jessy Jones este un brand argentinian de fashion, care îi are ca designeri pe Eduardo Perez Gonzalez Ocantos și Diego De Biase.

Eduardo este pictor și director de film, iar Diego este inginer. Creațiile lor sunt o transpunere inedită a picturilor lui Eduardo în materiale combinate cu ajutorul unor tehnologii inovative.

„Picturile sunt inspirate din viața mea cotidiană, de fricile mele, de bucuriile mele, de tristețile mele, de tot ce se întâmplă în corpul acesta pe care-l avem. Pentru design, e adevărat că nu am un model anume, pentru că îmi place să schimb, să mă joc, tot timpul încerc texturi noi, design nou, dar întotdeauna se vede imprimarea tabloului”, a precizat Eduardo pentru Look TV.

Designerii nu se tem să reinventeze materiale și să-și lase liberă creativitatea atunci când vine vorba de creațiile lor. „Probăm toate genurile de materiale pe care le întâlnim și care ne plac. În primul rând, încercăm să vedem dacă putem să transferăm opera lui Eduardo pe acel material”, a declarat Diego.

Culorile vibrante ale lui Eduardo dau viață tuturor materialelor pe care designerii le folosesc pentru creațiile lor. „În această colecție am prezentat mai multe materiale: șifon, pânză, mătase și piele. Se adresează unei femei puternice. Avem nevoie de femei foarte puternice, foarte sigure pe ele și care să se simtă unice și diferite”, a precizat Diego.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=cb31nrVU2gM?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

26 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca