VIDEO Milica Trickovic îmbină și armonizează moda

VIDEO Milica Trickovic îmbină și armonizează moda

Milica Trickovic este o tânără creatoare de modă din Serbia. Și-a început cariera în 2012, când printr-un program de startup și-a dezvoltat propriul atelier de modă.

La Serbia Fashion Week a prezentat o colecție inedită, foarte elegantă și sexi. „Colecția mea se numește ‘Q’ și am realizat-o folosind tehnica patchwork. E o combinație între materialele florale, dantelă și materiale strălucitoare. Încerc să creez o armonie între toate aceste materiale”, a dezvăluit Milica Trickovic la Look TV.

Creatoarea de modă a ales să combine texturi și culori diferite în ținute elegante, dar acest proces nu a fost unul deloc ușor. „În primul segment, sunt culori mai închise, iar în celălalt culori mai deschise. A destul de greu să realizez această colecție”, a precizat sârboaica.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ancCrJMlsd8?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

Persoanele pe care le-a avut în minte atunci când a creat această colecție sunt acele care îmbrățișează diferitul și care-și doresc să fie mereu altfel. „Se adresează femeii care-și dorește să fie diferită, căreia nu-i e frică să fie diferită, dar și bărbaților care-și doresc același lucru”, a susținut Milica Trickovic.

20 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca