VIDEO Ivana Garic se împarte între fashion și biciclete

VIDEO Ivana Garic se împarte între fashion și biciclete

Ivana Garic este o creatoare de modă care la Serbia Fashion Week a prezentat o colecție urban și inspirată de pasiunea sa: mersul pe bicicletă.

„Am fost inspirată de biciclete, pentru că iubesc să merg cu bicicleta. Am vru să creez ceva ce e pe sufletul meu. Și am mixat asta cu îmbrăcămintea sport”, a mărturisit designerul pentru Look TV.

Piesele din colecția Ivanei sunt realizate din piele și dantelă, iar această combinație adaugă o notă de senzualitate creațiilor sale. „Hainele sunt doar din culoare neagră. Am pus și câteva metale. Am folosit piele și dantelă, pentru că nu am vrut să arate ca o colecție pentru bărbați. Am folosit dantela, deoarece am vrut să fie puțin sexi”, a precizat creatoarea de modă.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7NClhP7WF6M?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

Ivana dedică această colecție fetelor tinere, care preferă stilul vestimentar urban. „Colecția mea se adresează fetelor tinere, adică urban girls, street style”, a subliniat designerul.

13 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca