VIDEO Ileana Badiu sau cum să fii glam la 40+

VIDEO Ileana Badiu sau cum să fii glam la 40+

Întotdeauna o prezență plăcută, Ileana Badiu promovează frumusețea fără vârstă și stilul de viață sănătos pe site-ul său.

Adresându-se mai ales persoanelor peste 40 de ani, Ileana spune că cel mai mare avantaj al vârstei o reprezintă experiența. „Evident că tuturor le place faptul că ne ironizăm și facem mișto de noi. Acum, avem o rubrică nouă, care se intitulează „Și tălămbii reușesc în viață”, în rolul tălămbilor fiind chiar eu. Mi-am rupt de opt ori picioarele, de șase ori mâinile și am căzut și în canal… Prietenii mei nu credeau că o să reușesc în viață, nu credeau că o să trăiesc! Împărtășim aceste lucruri și altor persoane. În timp ce filmam, operatorii râdeau, noi râdeam cu lacrimi… Tot timpul apar situații noi. Un avantaj al vârstei este că poți să vorbești din experiență”, a dezvăluit Ileana Badiu pentru Look TV.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=eSFsKORKkJw?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

În privința vestimentației, Ileana susține că o caracterizează stilul clasic glamour și că plănuiește să-l adapteze odată cu înaintarea în vârstă. „Sunt o persoană care se îmbracă mai clasic, dar întotdeauna mai pun o fustă scurtă sau cercei mari. Deocamdată. Nu știu câtă vreme o să mai port fustă scurtă (râde). Adevărul e că o doamnă de 70 de ani cu fustă scurtă e… ceva splendid! Acum fac mișto de treburile astea. Să sperăm că o să-mi schimb dress code-ul ăsta”, a mărturisit Ilea, cu zâmbetul pe buze.

Cu toate că aparițiile sale sunt des apreciate, vedeta susține că nu se declară o împătimită a modei. În schimb, îi place să investească în piese clasice, care nu se demodează. „Nu sunt genul de persoană care investește foarte mult în haine. Mi se pare important să ai niște piese clasice, care nu se demodează. Nu mă îmbrac după tendințe, pentru că nu mi se potrivesc toate. Nu sunt dependentă de modă. Îmi place să am grijă de mine și de aparițiile mele în general”, a conchis Ileana Badiu.

12 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca