VIDEO Fun Factory: „Muzica anilor ’80 va dăinui mereu”

VIDEO Fun Factory: „Muzica anilor ’80 va dăinui mereu”

Fun Factory e una din trupele care ne-a marcat copilăria sau adolescenţa. Piesele lor fac parte şi astăzi din playlistul oricărei petreceri.

Care e secretul? „E de necrezut. Diferite generaţii care se bucură de acelaşi gen de muzică, pur şi simplu e de necrezut!”, a precizat Balca Tozun la Look TV. „Asta arată că muzica transcede orice dimensiune a timpului. Oameni de toate vârstele vor prefera tot timpul muzica bună. Iubim asta”, a adăugat Anthony Freeman.

„Tot timpul depinde de perioada în care ai crescut. Dacă ai crescut în anii ’80, ’90, o să rezonezi cu noi, pentru că o asociezi cu prima iubire, cu prima dată când erai cu iubitul tău, când dansaţi… Sunt emoţii, rezonezi cu emoţii!”, a precizat Toni Cuttura. „Faptul cel mai frumos e că am avut şansa ca acum 20 de ani să începem ceva nou pentru fiecare dintre noi, iar acum avem o a doua şansă să sărbătorim cu o mulţime dintre prietenii noştri”, a subliniat şi Stephan Browarczyk.

Membrii trupei susţin faptul că muzica anilor ’80 se regăseşte şi în piesele de astăzi şi că succesul acestei perioade e datorat, în mare parte, emoţiilor pe care le transmite. „Cred că anii ’80, ’90 sunt frumoşi. Muzica era mai caldă, mai dansantă, nu aveai internet ca să auzi două milioane de piese din care să nu ştii ce să alegi, puteai să rezonezi cu acele câteva piese pe care le auzeai la MTV sau la radio. Erai într-un fel de bulă în care ai crescut, iar azi sunt atât de multe. Dacă e prea multă apă, te vei îneca la un moment dat. Oamenii nu mai pot să rezoneze cu muzica din punct de vedere emoţional la fel cum o făceau în anii ’80, ’90 sau ’70. De aceea aceşti ani vor dăinui mereu”, a punctat Toni Cuttura.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=NlQfmG9_yjo?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

10 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca