VIDEO + FOTO Europa, sub teroare! 6 explozii, zeci de morți și răniți! Fata lui Rednic, la locul tragediei!

VIDEO + FOTO Europa, sub teroare! 6 explozii, zeci de morți și răniți! Fata lui Rednic, la locul tragediei!

Teroriștii au atacat din nou Europa! De această dată, atentatorii sinucigași s-au aruncat în aer la Bruxelles, pe aeroport și la metrou.

Fiica lui Mircea Rednic, Luana, se afla la aeroport în momentul uneia dintre explozii și vorbea cu tatăl ei la telefon.

Antrenorul lui Dinamo a explicat că fiica sa este în siguranță, în direct la RTV: „Am auzit la telefon explozia. Au fost două explozii. Luana a luat-o la fugă. Au fost preluați de cei de la securitate și au fost băgați într-o cameră, culcați. Au stat cam 15 minute și acum sunt pe pistă. E un haos, au căzut tavanele, e fum. Fiica mea e speriată, dar era în regulă. I-au evacuat din aeroport pe nu știu ce tunele, i-au dus pe pistă. Am încercat să mai vorbesc cu ea, dar n-am mai reușit”.

Luana Rednic a vorbit cu televiziunea Digi 24: „După a doua bombă, toată lumea a început să alerge. M-a luat un domn, m-a băgat în biroul lui și ne-am încuiat acolo. Ne-am băgat sub birou. Eram vreo 8 persoane. Am stat cam 15 minute și după aceea ne-au anunțat că trebuie să evacuăm aeroportul. Am alergat și nu m-am uitat în jur. Am văzut răniți și nu mi-am dat seama dacă mai erau în viață. Doar am alergat și eram disperată să ies. Îmi era frică să nu alerg spre un loc unde era o bombă. Acum suntem pe pistă. Ne-a scos afară. Sunt multe ambulanțe și pompieri. La un restaurant și o farmacie mi se pare că au fost bombele. Căzuse tavanul și era praf, dar nu mai era fum, când am ieșit nou. Nu știu nimic. Eu nu mai plec. Am lăsat bagajul în aeroport. Nu mă mai interesează. Îl aștept pe tata să vină să mă ia cu mașina. Sunt doar angajați de la aeroport lângă noi. Nu sunt forțe de ordine”.

Conform presei din Belgia, până în acest moment au avut loc 6 explozii la metrou și în aeroport! Momentan, sunt estimați peste 10 morți și zeci de răniți.

22 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca