VIDEO Despre modă și stil cu Andra

VIDEO Despre modă și stil cu Andra

Andra debordează de naturalețe atât în felul în care arată, cât și în felul său de a fi în viața de zi cu zi.

„Slavă Domnului că lucrez cu cineva care îmi spune cum să mă îmbrac! Desigur, atunci când ies din casă nu le sun pe fete cu ce să mă îmbrac. Am învățat și noi în 16 ani de carieră care, cum și ce se poartă. Dacă stau să mă uit la niște poze de acum 5-10 ani, zic „Doamne ferește!”, deși și atunci lucram cu un stilist. Dacă peste cinci mă voi uita la pozele de acum, o să zic „Doamne, dar chiar asta se purta?!”. Evoluează absolut totul în modă. Noi ne schimbăm, devenim din ce în ce mai frumoși și mai tineri”, a dezvăluit Andra pentru Look TV.

Atunci când își alege hainele, Andra spune că își dorește ca acestea să fie comode și să lucreze în avantajul său, conturându-i silueta. „Ce nu aș purta? Lucruri care m-ar dezavantaja. Sunt mulțumită de cum arăt. De multe ori, îmi place să pun chestii confortabile pe mine, care să arate spectaculos și care să-mi facă o siluetă frumoasă”, a precizat artista.

Andra a început să poarte din ce în ce mai des pantofi sport. „Am devenit dependentă de chestii confortabile. De foarte mulți ani, mergeam pe tocuri, le apreciez, arată piciorul frumos, dar când ai atâtea ore de umblat, de alergat optez pentru ceva mai confortabil. Ceva smart casual”, a punctat cântăreața.

22 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca