VIDEO CFR Cluj a făcut un transfer bombă! A adus un jucător de la Benfica Lisabona - LOOKPLUS
VIDEO CFR Cluj a făcut un transfer bombă! A adus un jucător de la Benfica Lisabona

VIDEO CFR Cluj a făcut un transfer bombă! A adus un jucător de la Benfica Lisabona

Formația din Gruia a obținut semnăturile lui Filipe Nascimento și Cristian Lopes. Primul dintre ei s-a format la Benfica și a fost căpitanul echipei secunde a lusitanilor.

Mijlocaș central de 20 de ani, Filipe Nascimento a acceptat oferta ardelenilor și va evolua din sezonul care urmează pentru fosta campioană. Portughezul este şi internaţional de tineret și are selecţii la reprezentativele sub 16, 17 şi 18 ani ale naţionalei sale. Alături de portughez, ”vișiniii” l-au transferat și pe Cristian Lopes, un atacant spaniol de 26 de ani. Ibericul a evoluat ultima dată la Burgos, în liga a treia spaniolă și a marcat 13 goluri în 36 de meciuri în ultimul sezon. ”Cristian Lopes este un număr 9 autentic, de bătaie, e un atacant adevărat”, l-a caracterizat președintele Iuliu Mureșan, care are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

CFR Cluj a mai făcut cinci transferuri în această vară și foarte probabil va continua să achiziționeze jucători. Ardelenii au mai semnat până acum cu portarul Traian Marc, Lucian Goian, Neluț Roșu și portughezii Dani Coelho și Vitor Bruno.

16 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca