VIDEO Celebrity Skin sau cum să fii mai aproape de stilul unui star de cinema

VIDEO Celebrity Skin sau cum să fii mai aproape de stilul unui star de cinema

Celebrity Skin este un brand din Grecia, avându-i ca designer pe Dimitris Strepkos și asistenta sa Eleni Mparla.

Brandul lor este unul avangardist. Cei doi designeri sunt mereu în căutarea unor noi combinații de materiale, texturi și tehnici pentru a crea piese vestimentare inedite. „Este o colecție nouă intitulată ‘Human’. Este cea mai misterioasă colecție. Ne-am inspirat din teatru, din filme și cinema”, a dezvăluit Dimitris Strepkos.

Celebrity Skin este un brand făcut de mână. Designerii preferă să lucreze manual piesele lor și le place să se joace cu materialele. „Ne plac o mulțime de lucruri creative și, după cum vedeți, avem un amestec neobișnuit de materiale. Totul este făcut manual, ne place să amestecăm dantela cu foarte multe pietre, de regulă Swarovski. Ne place să folosim negru sau culori nude”, a precizat Dimitris.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=j4fr_aAdgHc?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

Celebrity Skin este pentru femeile îndrăznețe și puternice, care își doresc să strălucească. „Motto-ul nostru este ‘Îndrăznește să porți’. Deci, se adresează femeii care îndrăznește să fie diferită, care îndrăznește să strălucească”, a subliniat designerul grec.

2 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca