VIDEO Ce schimbări de look pregătește Lora?

VIDEO Ce schimbări de look pregătește Lora?

Lora este una dintre cele mai de succes cântărețe din România. Artista reușește să se împartă între cariera sa, concerte și alte proiecte personale.

Lora s-a numărat printre vedetele care au concertat la Serbările Zăpezii din Borșa. Artista ne-a dezvăluit că pregătește o schimbare importantă în viața sa. „Va fi o schimbare de stil, atitudine și tot. Pregătesc cel mai nou videoclip al meu, care va fi filmat cu doi regizori pe care îi ador eu. Piesa se numește ‘I know’ și este produsă de niște băieți foarte talentați din UK. Voi mai avea o piesă de-a lor pe albumul viitor”, a mărturisit Lora pentru Look TV.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Q6WQ74mLVBw?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

Artista susține că se străduiește zi de zi să le arate fanilor că a evoluat și că de la „Puișor” la azi a devenit o femeie puternică. Acest lucru se simte și în stilul său vestimentar, care a evoluat pe măsură.

„Mie mi s-au întâmplat niște lucruri și, în general, e bine să-ți adaptezi stilul situațiilor în care ești în momentul respectiv. De exemplu, am fost vreo trei sezoane la ‘Te cunosc de undeva’ și la cinci sezoane la ‘Next Star’. Când ești la ‘Next Star’ și vii cu o imagine… m-am gândit foarte mult ce stil să adopt, să fie foarte plăcut copiilor, mămicilor și tăticilor. Cumva, am adoptat un stil de păpușică, dar nu foarte cuminte. O păpușică, dar frumos aranjată. În momentul în care o deranja ceva, păpușica mai avea și voce să vorbească și să spună părerea pertinentă despre anumite situații. Mi s-a părut normal să fiu un jurat corect. La ‘Floare la ureche’, dădusem mai spre pielărie și spre alte chestii mai sado-maso. Cred că stilul adevărat s-a produs la ‘Singuri în doi’ și apoi la ‘Ne potrivim’. Oamenii se așteaptă de la mine să vin cu chestii mai profunde”, a dezvăluit Lora.

28 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca