VIDEO Burleanu trimite noi săgeți spre Mircea Sandu: ”Să vină să-și ridice biletul de la federație” - LOOKPLUS
VIDEO Burleanu trimite noi săgeți spre Mircea Sandu: ”Să vină să-și ridice biletul de la federație”

VIDEO Burleanu trimite noi săgeți spre Mircea Sandu: ”Să vină să-și ridice biletul de la federație”

Președintele FRF continuă de la distanță războiul declarațiilor cu Mircea Sandu. Ultimul este invitat la meciul cu Danemarca, dar nu din postura de fost șef al federației, ci din cea de fost internațional.

Răzvan Burleanu spune că i-a pregătit fostului șef al forului un bilet la amicalul România – Danemarca, dar ”Nașul” trebuie să vină să-l ridice de la sediul federației. Actualul președinte nu a ratat ocazia să le reamintească jurnaliștilor că Mircea Sandu este în continuare plătit regește, deși muncește doar două ore pe zi.

”Domnul Mircea Sandu are posibilitatea, ca orice internațional, să-și ridice biletul de la federație. Mai mult decât atât, are posibilitatea din postura de angajat al societății comerciale Mogoșoia unde încă funcționază cu un salariu imens și muncește două ore pe zi. Nu știu dacă dvs câștigați 14.000 de lei pentru doar două ore de muncă pe zi. Acesta este statutul domnului Sandu și atunci inclusiv din această postură are posibilitatea să vină la meci, la fel ca orice alt angajat”, a spus Burleanu.

Acesta a ținut să sublinieze faptul că nu-l va invita niciodată personal pe Mircea Sandu la acțiunile federației și nici la meciurile echipei naționale. ”Nu facem nicio discriminare din acest punct de vedere, dar niciodată nu o să mă vedeți că o să-l sun și o să-l invit pe domnul Sandu, care pur și simplu a jignit federația, nu doar pe mine și pe colegii mei, ci și pe toți membrii afiliați”, a completat Răzvan Burleanu.

18 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca