VIDEO Budescu a ajuns în cantonament. A efectuat primul său antrenament în tricoul roș-albastru

VIDEO Budescu a ajuns în cantonament. A efectuat primul său antrenament în tricoul roș-albastru

Constantin Budescu s-a alăturat luni noilor săi colegi de la FCSB, aflați în cantonament în Slovacia.

Fotbalistul a efectuat astăzi primul său antrenament în tricoul roș-albastru. Budescu a semnat un contract valabil 4 sezoane cu gruparea pregătită de Nicolae Dică.

„Am semnat pe 4 ani. Aceasta a fost alegerea mea. A fost cea mai bună ofertă pentru mine şi am acceptat-o. Nea Gigi m-a tot sunat şi am vorbit cu el foarte mult. Mă doreşte de doi ani de zile şi în sfârşit am ajuns la Steaua. A contat că e Alibec acolo, ne înţelegem foarte bine. Sper să facem o treabă bună. O să fie o colaborare destul de bună cu Dică. Sperăm să îl ajutăm. Mă gândesc să facem cât mai multe în Champions League şi de ce nu, să ajungem în grupele Champions League. Sau cel puţin în grupele Europa League”, a declarat Budescu după ce a semnat cu FCSB.

12 iunie 2017

Un comentariu To “VIDEO Budescu a ajuns în cantonament. A efectuat primul său antrenament în tricoul roș-albastru”

  1. Oferim lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca