VIDEO Belma Tvico – haute couture pentru visătoarele romantice

VIDEO Belma Tvico – haute couture pentru visătoarele romantice

Belma Tvico este o creatoare de modă din Bosnia&Herțegovina, care creează rochii haute couture foarte elegante și sofisticate.

La Serbia Fashion Week a prezentat o colecție de rochii care îmbină seducția cu tandrețea și subliniază femininatea celor care le poartă. „De obicei, creez rochii de mireasă și rochii couture. Colecția începe cu culoarea neagră, dar, de fapt, e foarte pastelată, foarte sofisticată, și cu culori deschise. La final, avem rochiile de mireasă”, a declarat Belma Tvico pentru Look TV.

Materiale prețioase și ușoare dau viață rochiilor create de Belma. Designerul folosește un amestec de dantelă, saten și materiale lucrate manual pentru a contura ținute elegante și rafinate. „De obicei, folosesc o mulțime de materiale lucrate muanual, dantele, multă mătase. Folosesc saten american pentru rochiile de mireasă, folosesc crep, deci o varietate de materiale”, a mărturisit Belma.

Creatoarea de modă a realizat rochiile având în minte femeia visătoare și romantică, și care este o mare iubitoare a rochiilor couture. „Se adresează femeilor romantice, celor visătoare și celor care apreciază creațiile couture”, a punctat designerul.

31 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca