VIDEO Ane și Anda prezintă o colecție inedită: Basic by Concepto

VIDEO Ane și Anda prezintă o colecție inedită: Basic by Concepto

Anda și Ane Feher sunt creatoarele din spatele brandului Concepto. Linii minimaliste, cu tăieturi neconvenționale și inedite, așa se descrie colecția Basic a celor două surori.

„Suntem foarte girly de data asta, dar asta nu înseamnă că nu ne reprezintă, ci e un element nou introdus în colecția noastră. Întotdeauna reinterpretăm, mai punem, mai luăm, îi schimbăm modelul. De data asta, l-am îmbunătățit, pentru că la foarte multe fete le place să-și scoată în evidență latura feminină. În sezonul acesta se poartă foarte mult fundițele și benzile, așa că am zis să punem benzi pe piesele noastre de bază și să ne distrăm cu ele”, a declarat Ane pentru Look TV.

Piesele din colecția celor două surori sunt versatile și permit transformarea unei ținute de zi într-una de seară, cât ai zice „basic”. „Piesele noastre sunt foarte versatile, te poți distra în fel și chip cu ele și le poți purta de dimineața până seara”, a precizat Ane.

Toate piesele din colecția Basic sunt în tonuri de alb, negru și gri. Din colecție nu lipsesc nici accesoriile. „Nu ne ducem pe culori, ci vrem ca piesele să fie de bază. Sunt niște piese din care poți să creezi niște ținute foarte fun, cu foarte puține accesorii”, a punctat Ane.

Anda și Ane spun că au creat colecția pentru femeile active și care se simt bine în pielea lor. „O femeie foarte cool, foarte activă, versatilă și care se simtă bine în pielea ei”, a subliniat Anda.

27 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca