VIDEO Andreea Esca este 100% pentru „Half is free”

VIDEO Andreea Esca este 100% pentru „Half is free”

O cunoaștem pe Andreea Esca la pupitrul de știri, îsă puțini știu că vedeta este pasionată de cumpărături și o iubitoare în ceea ce privește moda.

„Half is free” e târgul organizat de Andreea Esca, unde toate iubitoarele de modă pot cumpăra la prețuri accesibile piese vestimentare create de designeri cunoscuți.

„Ne-am gândit cum să facem, având în vedere că suntem în relație cu aproape toți designerii români și cu tot felul de branduri internaționale, ca toată lumea să aibă acces la lucrurile respective. Am vorbit cu ei și am căzut de acord să facem un târg, atât toamna, cât și primăvara, în diverse orașe. Designerii vin cu prețurile tăiate pe jumătate, chiar mai mult. Se pot găsi lucruri reduse și cu 70%”, a dezvăluit Esca.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ctroP3JNMAk?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

De când organizează „Half is free”, Andreea spune că a devenit mai îndrăzneață în ceea ce privește stilul său vestimentar. „Am schimbat multe. Înainte erau haine care mi se păreau prea extravagante, prea wow pentru mine, dar acum mi se par normale. Îmi iau cam aceleași lucruri. Cred că fiecare are un stil, până la urmă. Cu siguranță, iau ceva pe care să scrie ceva, fie că e un mesaj, fie că e o brățară, tricou sau o rochie. Îmi iau o rochie tip halat, îmi iau tot felul de zorzoane care mai de care… „, a precizat Andreea Esca.

14 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca