Victorie muncită pentru medieșeni: Gaz Metan – FC Voluntari 1-0

Victorie muncită pentru medieșeni: Gaz Metan – FC Voluntari 1-0

Gaz Metan Mediaș a câștigat cu 1-0 în fața Voluntariului și a urcat pe loc de play-off. Pentru elevii lui Cristi Pustai a fost a patra victorie în acest sezon.

Gazdele au ratat o șansă uriașă în prima repriză. Axente a reluat periculos cu capul, Bornescu a respins cu un reflex uimitor, mingea a ajuns la Llullaku, care a reluat direct în brațele portarului advers (’42). Voluntariul l-a pierdut pe Cernat, care a fost schimbat după ce Cristea i-a aplicat un cot în plină figură (’16). Jucătorul oaspeților a ieșit cu nasul spart, iar la pauza meciului a fost transportat la spital pentru mai multe investigații.

Axente și-a luat revanșa în startul actului secund. Nemarcat în careu, atacantul medieșenilor a trimis imparabil, cu capul, după o centrare a lui Rugasevic (’52). Ilfovenii puteau egala rapid, dar Bălan a nimerit bara din lovitură liberă (’65). După niciun minut, Eric a încercat să-l surprindă pe Bornescu, ieșit mult din poartă, cu o execuție de efect, dar mingea a trecut peste poartă (’66). Jucătorii lui Florin Marin au solicitat un penalty în minutul 74, după un duel între Susnjar și Deac, dar Marius Avram nu s-a lăsat înduplecat.

S-a terminat 1-0, rezultat care propulsează Mediașul pe locul 6 în clasament, cu 16 puncte. FC Voluntari ocupă poziția a 10-a, cu 11 puncte, după 11 etape.

1 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca