Miriuţă, victorie de rămas bun! CFR Cluj - CSMS Iaşi 4-0 (VIDEO) - LOOKPLUS
Miriuţă, victorie de rămas bun! CFR Cluj – CSMS Iaşi 4-0 (VIDEO)

Miriuţă, victorie de rămas bun! CFR Cluj – CSMS Iaşi 4-0 (VIDEO)

Vasile Miriuţă s-a despărţit de CFR Cluj cu o victorie în faţa Iaşiului, „lanterna roşie” a Ligii I. „Feroviarii” s-au impus cu 4-0, rezultat care îi menţine în continuare pe locul secund, la 5 puncte de liderul Steaua.

Chiar şi măcinată de probleme financiare, CFR a reuşit să obţină un nou succes în campionat. Trupa din Gruia şi-a adjudecat victoria în faţa Iaşiului, după un meci pe care l-a controlat în marea majoritate a timpului. Clujenii au deschis repede scorul, prin Ivanovski, care a reluat cu capul din 6 metri, fără speranţe pentru Caparco (‘6). Jazvic a fost foarte aproape de al doilea său gol în tricoul vişiniu, însă a trimis anemic dintr-o situaţie ideală (‘7).

Aflaţi în avantaj pe tabelă, „feroviarii” au redus din turaţie în următoarele minute şi au permis oaspeţior să se apropie periculos de poarta lui Felgueiras. Voicu a avut golul egalării în bocanc, dar a şutat în plasa laterală, după o gafă a goalkeeper-ului portughez (’42). De la revenirea de la cabine, Creţu a solicitat un penalty după un contact cu Ene, dar centralul partidei, Florin Marcu, a lăsat jocul să continue (’53). Nervii oaspeţilor au cedat însă în minutul 62, când Novac a comis un gest golănesc. Mijlocaşul nou-promovatei l-a lovit intenţionat pe Ivanovski, dar arbitrul l-a iertat de eliminare.

CFR s-a „răzbunat” pe teren. Tade a dus scorul la 2-0, după o greşeală în lanţ în defensiva moldoveană (’67). Formaţia din Gruia nu şi-a potolit însă setea. Ivanovski a reuşit „dubla” în minutul 79, iar Jazvic a închis tabela, cu o execuţie superbă din marginea careului de 16 metri (’81).

Pentru Miriuţă a fost ultimul meci la cârma CFR-ului. Tehnicianul băimărean a acceptat oferta vicecampioanei Ungariei, Gyor, echipă cu care şi-a propus să câştige titlul în prima ligă maghiară.

23 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca