Victorie cu emoții! FCSB, salvată de Dennis Man în meciul cu FC Voluntari. Budescu a marcat și el la debutul în tricoul vicecampioanei

Victorie cu emoții! FCSB, salvată de Dennis Man în meciul cu FC Voluntari. Budescu a marcat și el la debutul în tricoul vicecampioanei

FCSB a câștigat cu mari emoții, scor 2-1, duelul cu FC Voluntari, după un gol marcat de Man în prelungirile partidei.

Deac a semnat prima ocazie a meciului, trimițând cu capul puțin alături (‘5). La reluare, Tănase a trimis din afara careului, dar Balauru a reținut (‘5). Marinescu a replicat cu un șut anemic de la 18 metri, reținut fără probleme de Niță (’17).

Budescu a încercat să înscrie golul anului, direct din corner, dar Balauru a fost atent și a respins (’23). Goalkeeperul oaspeților a intervenit și la lovitura de cap a lui Tănase (’26). Balauru s-a opus și în fața lui Budescu, care a trimis periculos din lovitură liberă (’33). Portarul Voluntariului a comis-o însă în fața lui Tănase, pe care l-a faultat în careu (’33). Budescu a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă, marcând astfel la debutul său în tricoul FCSB-ului (’34).

Trupa lui Claudiu Niculescu a fost aproape de egalare în prelungiri, dar Olteanu a reluat direct în brațele lui Niță din interiorul careului (’45+1).

„Roș-albaștrii” puteau să-și dubleze avantajul pe tabelă în startul reprizei secunde, însă Dennis Man a șutat pe lângă deși se afla singur cu portarul advers (’50). Voluntariul a reușit egalarea prin Bălan, care a dejucat ieșirea greșită la offside a gazdelor și l-a învins pe Niță cu un șut violent din preajma punctului cu var (’55).

După niciun minut, Man putea să-și readucă echipa în avantaj, însă a nimerit bara transversală din doar câțiva metri (’56). Vicecampioana a căutat golul izbăvitor și a reușit într-un final să înscrie. Man și-a luat revanșa pentru ratările anterioare, cu un gol marcat cu capul sub transversală (’90+2)!

16 iulie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca