Victorie cu dedicaţie! Meme le-a purtat noroc steliştilor la Chiajna!

Victorie cu dedicaţie! Meme le-a purtat noroc steliştilor la Chiajna!

Steaua a câştigat cu 2-0 pe terenul Concordiei, acumulând astfel 43 de puncte, la fel ca Viitorul şi Pandurii.

Sub privirile lui Meme Stoica, prezent în tribună alături de Gigi Becali, campionii şi-au uşurat misiunea încă din prima repriză. Varela a deschis scorul în minutul 6, după ce a reluat cu piciorul o centrare venită din corner de la Stanciu. Chiajna putea egala prin Purece şi Pena, însă cei doi nu l-au putut învinge pe Niţă (’11). Goalkeeper-ul Stelei a intervenit excelent şi la lovitura liberă excutată de Obodo (’15).

Oaspeţii şi-au dublat avantajul în minutul 30, când Hamroun a trimis în plasă, din apropiere. Gazdele nu au renunţat la luptă. Purece a avut din nou golul în bocanc, însă a şutat milimetric peste (’34). Cristescu a fost şi el aproape de o super reuşită (’40). Mijlocaşul a reluat din foarfecă la colţul scurt, dar Niţă a fost din nou la post! Ultima ocazie a reprizei i-a aparţinut lui Marica. Atacantul a şutat violent de la marginea careului, dar Matache a avut un reflex pe măsură (’42)!

Steliştii au început în forţă şi actul secund. Hamroun (’53) şi Chipciu (’57) au scăpat singur cu portarul advers, însă nu l-au putut învinge! Primul a ratat o ocazie imensă şi în minutul 62, când nu a nimerit cadrul porţii din doar 6 metri!

Chiajna a rămas în 10 oameni în ultimul sfert de oră, după ce Giurgiu a fost eliminat (’75). La reluare, Stanciu putea duce scorul la 3-0, însă Matache a reuşit o nouă paradă de senzaţie (’76). Marica a cerut penalty în minutul 81, dar Adrian Comănescu a lăsat jocul să continue. Stanciu a irosit o nouă oportunitate pe final de meci, când a fost blocat de Matache (’87).

Steliştii au forţat golul al treilea, dar apărarea Concordiei a rezistat eroic. Campioana a câştigat astfel cu 2-0 şi s-a apropiat la doar patru puncte de liderul Astra!

15 februarie 2016

Un comentariu To “Victorie cu dedicaţie! Meme le-a purtat noroc steliştilor la Chiajna!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca