Victoria „Ganezului”! Meci de infarct la Timișoara!

Victoria „Ganezului”! Meci de infarct la Timișoara!

Schimbările de la FC Voluntari din această iarnă s-au dovedit a fi de bun augur, trupa lui Mitică Dragomir și Ionel Ganea reușind pe terenul Politehnicii Timișoara o primă victorie esențială în evitarea retrogradării, scor 2-1!

Prima repriză a fost săracă în ocazii de poartă, iar echilibrul s-a rupt în mitanul secund, după eliminarea lui Suarez (’63). Surprinzător, în 10 oameni, Timișoara a forțat deschiderea scorului, însă cei care au lovit decisiv au fost ilfovenii. Laurențiu Rus a înscris, cu capul, din plonjon, după o centrare perfectă (’75).

Bănăţenii au încercat să egaleze, însă apărarea Voluntariului a funcționat perfect și oaspeții au lovit pe contraatac, după ce Tudorie a reușit să înscrie și el cu un șut precis din 10 metri (’90+2). Zicu a marcat golul de onoare al gazdelor în minutul ’90+3, însă ilfovenii au fost cei care au sărbătorit la final victoria!

După acest meci, fanii Politehnicii Timișoara au motive serioase de îngrijorare, fiindcă echipa lor favorită este pe locul 11 în clasament, cu doar 21 de puncte. FC Voluntari ocupă locul 12, cu 18 puncte. În play-out, punctele se vor înjumătăți, iar distanța dintre bănățeni și ilfoveni va rămâne minimă.

14 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca