Vezi ce ofertă au casele de pariuri pentru derby-ul Steaua - Dinamo. Câţi bani poţi câştiga - LOOKPLUS
Vezi ce ofertă au casele de pariuri pentru derby-ul Steaua – Dinamo. Câţi bani poţi câştiga

Vezi ce ofertă au casele de pariuri pentru derby-ul Steaua – Dinamo. Câţi bani poţi câştiga

Steaua e favorită şi la casele de pariuri, nu doar în teren. Echipa lui Costel Gâlcă este cotată cu prima şansă de majoritatea bookmakerilor din România.

Casele de pariuri văd în Steaua o pretendentă clară la victorie, astfel că „roş-albaştrii” au o cotă de aproximativ 1,65 la victorie. De cealaltă parte, echipa lui Flavius Stoican este văzută ca o victimă sigură. Cifrele spun asta. „Haita” condusă de Lazăr are o cotă de 5 la victorie. Orice pariu pe Dinamo va aduce înapoi de cinci ori suma investită, în eventualitatea în care „alb-roşii” se impun.

Nici când vine vorba de goluri situaţia nu este diferită. Dinamo este cotată cu o şansă de 1 la 2 de a înscrie pe Arena Naţională, în vreme ce Steaua are o şansă infimă la aceeaşi categorie, 1.14. Keşeru conduce lista posibililor marcatori. Atacantul Stelei este cotat cu prima şansă de a înscrie şi o cotă de aproximativ 2, în vreme ce Alexe este principala armă a dinamoviştilor, cu o cotă de două ori mai mare.

Cu toate că derby-ul dintre Steaua şi Dinamo naşte mari orgolii şi dorinţe, casele de pariuri nu se aşteaptă la o dispută cu multe goluri. Majoritatea bookmakerilor oferă o cotă de 2 sau chiar mai mare la un pronostic de minim trei goluri. Steaua este fruntaşă la aproape toate categoriile. Bookmakerii spun că va avea prima lovitură de colţ, primul penalty (în eventualitatea în care va exista) şi prima lovitură liberă.

Meciul Steaua – Dinamo este în această seară, în direct pe Look TV, la ora 20.30, iar toate detaliile premergătoare partidei, precum și cele mai importante faze din meci vor fi video, pe looktv.ro.

31 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca