Veşti proaste pentru fotbalul românesc. UEFA schimbă regulile de calificare în cupele europene - LOOKPLUS
on hide">
Veşti proaste pentru fotbalul românesc. UEFA schimbă regulile de calificare în cupele europene

Veşti proaste pentru fotbalul românesc. UEFA schimbă regulile de calificare în cupele europene

Forul suprem în fotbalul european a decis să schimbe sistemul de calificare în cupele europene, din următorul sezon. Potrivit coeficientului de ţară, România ocupă locul 16 şi va trimite patru echipe în competiţiile continentale.

Campioana României din acest sezon va intra în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. UEFA a şi stabilit datele de disputare. Turul se va juca pe 14/15 iulie, iar returul o săptămână mai târziu. Cele două manşe ale turului trei preliminar vor avea loc la finalul lunii iulie, respectiv începutul lui august în vreme ce play-offul pe 18/19 şi 25/26 august.

Veştile nu sunt bune nici pentru echipele care vor intra în Europa League. Vicecampioana României va trebui să treacă de două tururi preliminare pentru a ajunge în grupe, în vreme ce ocupanta locului trei va intra în competiţie încă din primul tur preliminar în faţa unor echipe din Malta, Gibraltar, Albania sau Islanda.

Miza este foarte mare pentru Cupa României. Câştigătoarea va juca în ultimul tur preliminar, iar dacă trece de acesta. doar play-offul o mai desparte de grupe.

3 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca