Veste șoc pentru șeici. Mondialul din 2022 nu se va juca în Qatar - LOOKPLUS
Veste șoc pentru șeici. Mondialul din 2022 nu se va juca în Qatar

Veste șoc pentru șeici. Mondialul din 2022 nu se va juca în Qatar

Veste de ultimă oră de la FIFA. Informația deocamdată nu este oficială, dar un membru al forului internațional a anunțat că există toate șansele ca turneul final al Campionatului Mondial din 2022 să nu se mai dispute în Qatar.

FIFA lucrează intens pentru a muta gazda Campionatului Mondial din 2022. Qatarul a fost desemnat să organizeze acest eveniment, dar conform ultimelor vești, mai mult ca sigur se va găsi o altă țară pentru găzduirea celui mai important eveniment fotbalistic de pe mapamond. Vestea a fost anunțată pentru cotidianul german Bild de Theo Zwanziger, fost președinte al Federației Germane de Fotbal și actualmente membru în Comitetul Executiv al FIFA.

”Nu cred că acest mondial se va juca în Qatar. Medicii spun că nu-și pot asuma anumite responsabilități pentru un Campionat Mondial jucat pe asemenea temperaturi. Este foarte cald, iar cei din Qatar, indiferent ce soluții ar găsi pentru a răci stadioanele, nu pot garanta siguranța tuturor oamenilor implicați. Suporterii și toți cei din fenomen nu vor fi doar pe stadion, ei vor fi nevoiți să se confrunte cu clima toridă din întreaga țară. În cazul unui pericol de viață, FIFA va fi implicată în anchete de mare anvergură și vrem să evităm așa ceva”, a declarat Zwanziger, citat și de italienii de la Gazzetta dello Sport.

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca