Veste excelentă pentru Becali! Transferul lui Budescu la Steaua Roşie Belgrad, în impas

Veste excelentă pentru Becali! Transferul lui Budescu la Steaua Roşie Belgrad, în impas

Constantin Budescu este unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali, iar finanţatorul vicecampioanei României a recunoscut de fiecare dată interesul pentru mijlocaşul împrumutat de chinezi la Astra Giurgiu.

Doar că, pe fir au intrat sârbii de la Steaua Roşie, iar oferta acestora pentru „Sărmăluţă” a fost de nerefuzat. Cel puţin, aşa părea, căci impresarul Florin Iacob susţine că cei de la Belgrad nu se vor înţelege în cele din urmă cu fotbalistul român. „Am discutat despre transferul lui Budescu cu oameni de fotbal din Serbia, chiar de la Steaua Roşie. Personal, nu cred că se va face transferul, nu cred că va plăti Steaua Roşie atâţia bani pentru Budescu. E mult 200.000 de euro la semnătură, nu au sârbii atâţia bani”, a declarat Iacob, conform gsp.ro.

Constantin Budescu a fost ademenit de Steaua Roşie Belgrad cu 20.000 de euro salariu lunar, plus 200.000 de euro la semnătură, conform presei din Serbia. În condiţiile în care transferul nu se va materializa, Gigi Becali va avea cale liberă pentru a negocia cu Budescu.

11 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca