Vedetele s-au înghesuit să vadă îngerașii Victoria's Secret defilând în lenjerie (VIDEO) - LOOKPLUS
Vedetele s-au înghesuit să vadă îngerașii Victoria’s Secret defilând în lenjerie (VIDEO)

Vedetele s-au înghesuit să vadă îngerașii Victoria’s Secret defilând în lenjerie (VIDEO)

Defilare incendiară la Londra. Show-ul Victoria’s Secret s-a mutat în capitala Marii Britanii. Vedete din întreaga lume s-au înghesuit să urmărească spectacolul în care cele mai cunoscute fotomodele din lume au prezentat piese de lenjerie intimă ale cunoscutului brand. Printre acestea s-au numărat 2 sutiene-fantezie în valoare totală de 4 milioane de dolari.

Pe covorul roșu au pășit vedete din Marea Britanie, dar și celebrități cunoscute de peste Ocean. Printre acestea s-a numărat și artistul Ed Sheeran, care a susținut și un recital în timpul show-ului.

„Americanii iubesc Londra. Au o fascinație față de Londra și o consideră un loc foarte sexy”, a declarat Ed Sheeran.

Defilarea a fost deschisă de Adriana Lima și Alessandra Ambrosio, care au purtat cele mai valoroase piese din spectacol.
16.000 de rubine, diamante și safire au fost folosite pentru a realiza costumele purtate de cele două supermodele, în valoare de 2 milioane de dolari fiecare.

Spre deliciul publicului, îngerii Victoria’s Secret au defilat în creații ample, cu aripi realizate din diferite materiale. Ed Sheeran, Taylor Swift și Ariana Grande s-au numărat printre artiștii care au întreținut atmosfera. Anii trecuți, show-ul a mai fost organizat la Miami, New York și Los Angeles.

4 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca