Vedetele autohtone, entuziasmate de Halloween. Cum plănuiesc să îl sărbătorească (VIDEO) - LOOKPLUS
Vedetele autohtone, entuziasmate de Halloween. Cum plănuiesc să îl sărbătorească (VIDEO)

Vedetele autohtone, entuziasmate de Halloween. Cum plănuiesc să îl sărbătorească (VIDEO)

Le place sau nu să recunoască, vedetele noastre sunt înnebunite după Halloween. Deși mai sunt aproape două săptămâni până la sărbătoarea groazei, unii s-au gândit deja cum o să petreacă și în ce o să se costumeze.

E drept, unii optează pentru ținute mai degrabă cuminți, decât înfricoșătoare.

Elena Gheorghe, Cosmina Păsărin sau Alin Gălățescu așteaptă cu nerăbdare seara de Halloween. Au fost deja invitați la diverse petreceri tematice, așa că au început să se gândească la costumațiile potrivite.

„Cred că o să merg să îmi cumpăr un costum special de scenă, dar cu siguranță nu voi fi un personaj înfiorător…poate ceva drăguț, o albinuță, ceva. Nu știu, o să fie un personaj mai drăguț, dar nu spre zona aceea de groază”, a mărturisit Elena Gheorghe.

„Da, mă mai costumez, dar în general în vrăjitoare. De fapt nu mai trebuie să mă mai costumez că sunt eu o vrăjitoare”, spune Cosmina Păsărin.

Alte vedete în schimb vor să aibă parte de o noapte romantică în cuplu.

„Probabil o să luăm un dovleac, nu? Și probabil o să punem niște lumânărele, care probabil vor crea o cină romantică mai degrabă decât ceva de speriat. Cred că de Halloween fac un apel oamenilor care au trăit momente dificile, să se costumeze în nevastă și bărbat”, a dezvăluit Marcel Toader.

Și dacă statutul de bărbat căsătorit îl sperie atât de tare pe Marcel Toader, l-am rugat să ne descrie cum ar arăta costumul de nevastă.

„Nevasta are costumația aia cu părul făcut permanent, după care cu unghiile…cum se cheamă?? sărite, cu oja sărită, acră, nerujată și cu o privire foarte agresivă”, a fost tabloul oferit de Toader.

22 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca