Vali Negru a identificat problema Rapidului: „E lipsă de încredere” - LOOKPLUS
Vali Negru a identificat problema Rapidului: „E lipsă de încredere”

Vali Negru a identificat problema Rapidului: „E lipsă de încredere”

Rapid a pierdut, scor 0-1, în faţa celor de la FC Braşov, iar giuleştenii s-au afundat în subsolul clasamentului. Trupa lui Marian Rada s-a zbătut în faţa „stegarilor”, dar nu a izbutit să înscrie.

„Cred că a fost un meci echilibrat, chiar dacă am jucat mai mult în inferioritate. Ne-am mobilizat bine, dar e îngrijorător pentru că nici atunci când jucăm bine nu reuşim să câştigăm puncte. Am avut ocazii pe contraatac, poate mai multe decât ei, dar nu am reuşit să înscriem”, a declarat Vali Negru, atacantul Rapidului.

Elevii lui Marian Rada şi-au pierdut eficienţa în atac, iar Vali Negru ştie cum poate să iasă Rapidul din „pasa proastă”. „Am sperat să profităm de eliminarea lui Machado, dar meciul a rămas echilibrat şi în 10 la 10. E lipsă de încredere din pricina perioadei negre prin care traversăm. O victorie ne-ar scoate din impas şi ar veni şi punctele. Cred că e cea mai slabă clasare a Rapidului în ultimii 25 de ani”, a mai spus Vali Negru la microfonul Look TV.

17 octombrie 2014

9 comentarii la acest articol To “Vali Negru a identificat problema Rapidului: „E lipsă de încredere””

  1. Preludiul nr.1 şi 2 , BVW 846 şi 847 , seent interpretate fotare diferit de către diverşii pianişti.Este adevărat că ele seent şi purtătoarele unui feeling deosebit , au ceva aparte , steernesc/produc diverse stări spirituale.Dar een ce le priveşte , cel puţin , pe primele două preludii mie nu-mi place deloc interpretarea lui Glenn Gould. Cred că prin accentul pe care-l pune pe fiecare notă se eendepărtează categoric de sonoritatea melodico-armonică pe care a urmărit-o Bach pentru auz.Diferenţele de interpretare asupra celor două preludii vizează , een general , o abordare diversă a tempo-ului , dar Glenn Gould umblă la altceva , tocmai la accente , transformeendu-le legato-ul liniilor melodice eentr-un galop de ropote de accente , fapt ce duce , een mod nepermis , peenă chiar la schimbarea (alterarea) tonalităţilor celor două piese.Deci , aşa nu !

  2. Corect ! Ca doara n-am inventat noi nici magialma, dar am impus-o ca delicatesa In ce priveste sarmalele, nu stiu cine au inventat primii mancarea asta, dar cuvantul provine din greaca veche. Sarma desemna un amestec, nu neaparat culinar, de lucruri puse laolalta alandala, si era opusul lui logos, care insemna alcatuire cu sens, cu noima. Nu o zic eu, o zice herr Heidegger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca