Valerii Moraru, deconspirat: ”E un fariseu care nu are una de un leu. Pe mine m-a trimis la ligă să cer bani. Mă crede oligofren sau tâmpit?” - LOOKPLUS
Valerii Moraru, deconspirat: ”E un fariseu care nu are una de un leu. Pe mine m-a trimis la ligă să cer bani. Mă crede oligofren sau tâmpit?”

Valerii Moraru, deconspirat: ”E un fariseu care nu are una de un leu. Pe mine m-a trimis la ligă să cer bani. Mă crede oligofren sau tâmpit?”

Nicolae Manea a făcut lumină în cazul lui Valerii Moraru, patronul Rapidului. Cel care se află în proces cu clubul, dar încă ocupă funcția de președinte, a dat cărțile pe față și a dezvăluit intențiile omului de afaceri moldovean.

Valerii Moraru nu depune bani în conturile clubului giuleștean. Aceasta este concluzia, în urma dezvăluirilor făcute de Nicolae Manea, la Fanatik Show, pe Look TV. Manea a fost înlăturat de la Rapid și a dat clubul în judecată pentru acest lucru, iar acum povestește cum se desfășoară de fapt lucrurile sub ”Grant”: ”Valerii Moraru a băgat cam 30.000 de euro la Rapid până acum, atât. Foarte puțin. Echipa s-a ținut cu banii de pe Ioniță și drepturile TV. Eu cred că e un om care nu a venit cu gânduri bune la Rapid. A venit și a zis că plătește datoriile, dar apoi a amenințat jucătorii că dacă nu acceptă să le scadă salariile, nu vor mai juca. Este vorba despre jucători titulari, nu dau nume încă. ”Mi-a spus că va băga bani doar când va pleca doamna Andronache. De ce nu spune corect că nu are bani? El așteaptă sponsori și spune că sponsorii nu vin din cauza certurilor dintre el și doamna Andronache”.

Manea a povestit cum Moraru i-a cerut să meargă la Liga Profesionistă de Fotbal și să ceară banii din drepturile de televizare, cu pretextul ca apoi omul de afaceri să poată cere un împrumut la bancă: ”A venit la mine și mi-a cerut să merg la ligă, să ne bage banii în cont ca să poată el să facă un împrumut la bancă, că cică dacă banca vede că sunt bani la Rapid, îi va accepta împrumutul că altfel zice că nu îi bagă la Rapid. Păi cum să fac eu așa ceva? Mă crede oligofren sau tâmpit? Cred că este un fariseu și a încercat prin mai multe locuri să facă aceleași lucruri, a avut o tentativă și pe la echipa lui Gică Hagi, dar Hagi nu a vrut să se implice cu el. Părerea mea este că suntem blestemați, să vină tocmai omul acesta la Rapid care, după părerea mea nu are una de un leu”.

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca