Vai de Steaua lor! Vicecampionii, egal chinuit cu FC Voluntari

Vai de Steaua lor! Vicecampionii, egal chinuit cu FC Voluntari

Steaua nu a reușit decât un egal în fața Voluntariului, scor 2-2, după un meci slab al elevilor lui Reghecampf.

Tamaș a dormit în ghete în minutul 3 și l-a scăpat din marcaj pe Ivanovici, care a scăpat singur cu Niță, pe care l-a executat cu sânge rece! Boldrin a restabilit egalitatea cu un șut din interiorul careului, după o centrare perfectă venită de la Jakolis (’31). Gazdele au forțat golul victoriei, dar lipsa lui Alibec s-a simțit mai mult decât se aștepta cineva. Gnohere a fost inexistent în atac și l-a exasperat pe Reghecampf.

Surprinzător, Voluntariul a trecut în avantaj după un penalty stupid provocat de Niță. Cernat a executat fără emoții și tabela arăta un neverosimil 2-1 pentru Voluntari (’81). La reluare, Maftei a comis henț în careu, la o minge șutată de Tănase, revenit după o accidentare gravă. Gnohere și-a spălat din păcate, înscriind din penalty (’87).

Oaspeții puteau detona bomba pe Arena Națională în prelungiri, dar Niță a intervenit miraculos la șutul violent al lui Marinescu, din afara careului (’90+1). La ultima fază de joc, Jakolis a nimerit bara transversală, mingea a ricoșat la Gnohere, care a încercat să înscrie cu călcâiul, dar fundașii adverși au reușit să îndepărteze balonul (’90+3). Scor final: 2-2!

12 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca