Unicul meci care contează! Steaua – Dinamo, în direct doar pe Look TV (VIDEO) - LOOKPLUS
Unicul meci care contează! Steaua – Dinamo, în direct doar pe Look TV (VIDEO)

Unicul meci care contează! Steaua – Dinamo, în direct doar pe Look TV (VIDEO)

Vineri, la ceas de seară, se scrie istorie pe Look TV. După luptele de gherilă de la Târgu Mureș, vine singura bătălie care contează. Unicul derby, meciul așteptat de o țară întreagă. Tradiția îi obligă să dea totul pentru victorie. Eternul derby, marele derby, unicul derby, clasicul României, este vineri, la ora 20.30, în direct pe Look TV.

Indiferent cum l-am numi, Steaua – Dinamo este unul dintre cele opt jocuri europene cotate ca fiind de cinci stele în materie de rivalitate sportivă, alături de Real – Barcelona, Panathinaikos – Olympiakos, Galatasaray – Fenerbahce sau Steaua Roșie Belgrad – Partizan. Două echipe care împreună au câștigat aproape jumătate din totalul titlurilor de campioană a României, Steaua având 25, iar Dinamo 18.

Deși Steaua este lider și Dinamo se află în insolvență, fără drept de a participa în cupele europene, acest meci este unul care mobilizează o țară întreagă și naște orgolii și pasiuni nebănuite. O partidă care mereu s-a lăsat cu scântei, din cauza ambițiilor uneori duse la extrem, a dorinței uriașe a jucătorilor de a-și demonstra supremația. Gâlcă sau Stoican? Aceasta este întrebarea la care fanii celor două echipe vor găsi răspunsul vineri, doar urmărind meciul pe Look TV.

28 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca