Ungurii tremură: „Sper să nu luăm trei-patru la București” - LOOKPLUS
Ungurii tremură: „Sper să nu luăm trei-patru la București”

Ungurii tremură: „Sper să nu luăm trei-patru la București”

Sursa Foto: nemzetisport.hu

Criza de goluri a Ungariei în partidele jucate cu ai noștri la București este una incredibilă. Din 1972 nu au mai marcat vecinii de la vest într-un meci jucat în capitala României.

Lumea fotbalului din Ungaria este speriată atunci când selecționata lor trebuie să joace la București. Chiar dacă pe teren propriu evoluțiile trupei în roșu, alb și verde nu au fost deloc rele, în deplasare lucrurile au stat altfel. În 1972 s-a întâmplat ultima dată să înscrie, pe fostul stadion „23 august”, când ungurii au obținut o remiză, 2-2, în campania de calificare la Euro 1972.

Jurnaliștii de la nemzetisport.hu au realizat un material în care se întreabă „Cum spargem criza de goluri la București, care datează din 1972?”. Istvan Szoke a fost marcatorul unuia dintre golurile din urmă cu 42 de ani și i-a avertizat pe Szalai și compania de dificultatea meciurilor din capitala României. „Ferenc Bene a bătut o lovitură liberă și eu am marcat din 7-8 metri. Cu românii, mereu au fost meciuri extrem de grele”.

Mijlocașul dreapta al lui Ferencvaros, care în meciul de la Budapesta a fost doar rezervă, a jucat titular în retur. „Ne temeam de români, mai ales că nu i-am bătut nici acasă. Jucam în fața a 60.000 de oameni la București. Pe mine nu mă deranja publicul. Erau alte vremuri. Acum ne așteaptă un meci groaznic de dificil. Sper să nu luăm trei-patru goluri, îmi doresc o mare victorie, dar și egalul e bun”, a mai declarat acesta pentru publicația citată.

9 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca