Ungaria nu e pe placul lui Deac: „Campionatul e mai slab ca cel din România”

Ungaria nu e pe placul lui Deac: „Campionatul e mai slab ca cel din România”

Ciprian Deac, ghinionistul CFR-ului din turul campionatului, l-a impresionat pe Vasile Miriuţă, cu toate că a evoluat doar câteva etape. Fostul tehnician al clujenilor îl vrea la Gyor, dar mijlocaşul ezită. Campionatul Ungariei nu e pe placul său. 

„Mă bucur că mă doreşte Vasile Miriuță, am avut o perioadă frumoasă cu dânsul. Îmi place în primul rând ca om şi ca şi antrenor. Un antrenor foarte bun, alături de care, de ce nu, mi-ar plăcea să lucrez în continuare, dar eu mai am contract cu CFR-ul, vreau să mă gândesc la acest retur. Vom vedea ce va fi, nu pot să zic că voi pleca la iarnă, îmi doresc să se rezolve problemele cât mai repede şi să mergem înainte, pentru că ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot ce am făcut până acum”, a declarat Ciprian Deac, în exclusivitate pentru Look TV.

Deşi este dorit de Miriuţă la Gyor, campionatul Ungariei nu îi face cu ochiul mijlocaşului român. „Probabil e un campionat mai slab decât cel al României. Vreau în primul rând să prind perioada de pregătire, să mă pun pe picioare din punct de vedere fizic şi vom vedea”, a mai spus Deac.

Mijlocaşul este de părere că dacă CFR Cluj nu trecea prin probleme financiare, ar fi fost o contracandidată a Stelei la titlul de campioană. „Cred că eram o candidată serioasă. Acum nu pot să zic că dacă eram plătiţi la zi eram peste Steaua, dar era altă situaţie. În ultimele săptămâni au fost tensiuni şi e normal să nu te mai gândeşti doar la ce ai de făcut în teren sau la antrenament”, a conchis mijlocaşul CFR-ului.

13 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca